Trabzon Üniversitesi’ne İlk Ziyaret Ziraat Odasından

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU beraberinde Oda Genel Sekreteri Veysel BAKİ ve Ziraat Mühendisi Alihan Hikmet BAYRAM ile Trabzon Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Atilla ÇİMER’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyarette Genel Sekreter Atilla ÇİMER’ e Prof. Dr. Ali Rıza AKDENİZ’ de eşlik etti.

Başkan Trabzon Üniversitesi’nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

         Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Akçaabat ta bir devlet üniversitesinin kurulmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken Trabzon Üniversitesinin kurulmasında emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimizi iletiyorum. Akçaabat Tarımsal anlamda bölgemizin sebze deposu niteliğinde ümidimiz odur ki üniversitemizin de desteğini alarak yapacak olduğumuz eğitim ve projelerde birlikte hareket edip çalışmalarımızı bilimsel temellerle yapacağız. ÜniversitemizeZiraat Fakültesi, Veterinerlik Fakültesi ve  ziraat ile ilgili yüksekokulkurulmasını ümit ediyoruz. Akçaabat Ziraat Odası olarak yeni kurulan üniversitemize tüm desteği vermeye hazırız. İfadelerini kullandı.

Üniversite ve Sivil Toplum el ele olmalı…

         Trabzon Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Atilla ÇİMER nazik ziyaretleri başkan EYÜPOĞLU’ na teşekkürlerini iletti Üniversiteye kurmaya çalıştıkları sürekli eğitim merkezinden yapılacak olan çiftçi eğitimlerindeyararlandırabileceklerini Üniversite ve Sivil Toplumun birlikte çalışmasının bölgeye katkı sağlayacağını belirterek her zaman iş birliği içinde çalışmaya hazır olduklarını bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber