Trabzon’da Özel Öğrencilerden Anlamlı Sergi

Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Trabzon Sanat Galerisinde sergilenen dekoratif ürünler, prototip hediyelik eşyalar, ahşap yakma ürünleri tüm Trabzonluların beğenisine sunuldu.

Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu El Sanatları öğretmenleri Ayşe Şirinoğlu, Melike Erdin, Mehmet Bircan Türe, Tuğba Akbaş Bayram, Turgay Kurt ‘un önderliğinde öğretmen ve özel eğitim öğrencileri tarafından bir yıl boyunca alın teri, el emeği ve göz nuru ile hazırlanan serginin açılışını gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediye Genel sekreteri Gürkan Üçüncü, “Özel öğrencilerimiz ile birlikte hazırlamış olduğunuz bu anlamlı sergimizin açılışını gerçekleştirmekten dolayı son derece mutlu oldum. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Av. Ahmet Metin Genç Beyin selamlarını iletiyorum. Bu güzel çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnşallah ilk fırsatta okulunuzu da ziyaret edeceğim” şeklinde konuştu.

Sergi ile ilgili bilgi veren El Sanatları Öğretmeni Melike Erdin, “1 yıl boyunca özel öğrencilerimiz ve özel eğitim öğretmenlerimiz ile birlikte atölyelerimizde dekoratif ürünler, prototip hediyelik eşyalar ve ahşap yakma ürünlerden oluşan sergimiz öğrencilerimizin özel gereksinimli bireyler olduğunu bilerek birebir özel ilgiyle sınıf öğretmeni arkadaşlarımızın da yardımıyla imkân ve fırsat verildiğinde öğrencilerimizin neler yapabileceğini bu sergimiz ile tüm halkımızın beğenisine sunduk.” dedi.

Başta Trabzon Büyükşehir Belediye Genel sekreteri Gürkan Üçüncü, İl Kültür Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon BŞB Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Erdem İskenderoğlu, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Şaban Aktaş ve Hüseyin Erden’e teşekkür eden Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Akyüz, “Trabzon Büyükşehir Belediyemize, Ortahisar Belediyemize, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sergideki tüm stantları tek tek gezen Genel Sekreter Gürkan Üçüncü, öğretmenlerden ürünlerle ilgili bilgi alırken özel öğrencilerle yakından ilgilendi. Sergi 16-17 Mayıs 2024 Cuma gününe kadar açık olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber