Zafer Özel Eğitim Engelleri Sporla Aşıyor.

Zafer Özel Eğitim Uygulama III. Kademe Uygulama Okulu Yeni Gençlik Projesi ile Engelleri Kaldırıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 2018-1 çağrı dönemi proje başvurusu kabul edilen Zafer Özel Eğitim İş Uygulama Okulu, öğrencilerin sosyal hayata katılımı ve hareketli yaşama tutunmalarını amaçlıyor.

Okul Müdürü Kemal Kocaman, “Projemiz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerimiz için daha iyi hayat şartları ve yeni fırsatlar sağlamak, gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamak, sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmak amacıyla Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde Zafer Özel Eğitim okuluna devam eden 10 engelli öğrencimize yüzme eğitimi verildi.”dedi.

Hedef, “Yaşam Kalitesini Artırmak”

Sporu ve doğayı sevdirerek yaşam kalitesini artırmak ve toplumumuzun farklı kesimlerinde yaratıcı duyarlılıklar oluşturmak amacıyla tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımı ile Maçka Yolu Esiroğlu Mevkiinde Doğa Yürüyüşü yapıldığını belirten Müdür Kemal Kocaman, “Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünden 20 yönetici ve polis yürüyüşümüze katıldılar. Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Metin Sevil ve İnsan Kaynakları Şube Müdürü İshak Terzi Öğrenci ve velilerimizi kurumlarında ağırladılar. Öğrencilerimiz Polis Meslek Yüksek Okulu spor tesislerinde futbol, basketbol oynadılar. İki ay süren proje kapsamında yüzme eğitimi ile öğrencilerimizin sosyal hayata katılımı artırıldı, spora ve hareketli yaşama karşı tutumları güçlendirildi.”dedi.

Müdür Kemal Kocaman, “Bu tür faaliyetlerle gençlerimizin sosyal hayata katılımlarını artırıyoruz. Onları spora ve harekete etmeye özendiriyoruz. Bu faaliyetlerle hem eğleniyorlar ve hem öğreniyorlar. Bu tür projelerimizle öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz.“ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber