Akbank ile TTSO üyelerine yönelik finansman protokolü imzalandı

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Akbank arasında, TTSO üyelerinin kullanabilecekleri krediler ve diğer bankacılık ürünleriyle ilgili protokol imzalandı.

Protokol, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Akbank Bölge Müdürü Selçuk Güvercin arasında imzalanırken, törende TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, Akbank Mumhaneönü Şube Müdürü Muhammet Katip, Akbank Trabzon Şube Müdürü Alemdar Bayraktar ve Akbank Değirmendere Şube Müdürü Erkan Emir de yer aldı.

“FİNANSMANA ERİŞİMDE ÜYELERİMİZE AVANTAJLI İMKANLAR SAĞLANACAK”

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarının karşılanması için protokol imzaladıklarını belirterek, “İş dünyasının çeşitli finansman ürünlerine erişiminin kolaylaştırılması piyasalar açısından önemli. Akbank ile imzaladığımız bu protokol ile üyelerimiz bankanın finansman ürünlerinden avantajlı koşullarla yararlanabilecek” dedi.

Akbank ile TTSO üyelerine yönelik finansman protokolü imzalandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.