banner240
banner237
banner238

Aksa Çoruh Elektrik’ten abonelerine bilgi güncelleme çağrısı

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de yaklaşık 1 milyon 200 binden fazla aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, COVID-19 salgını (koronavirüs) sebebiyle tüm abonelik işlemleri, fatura bilgilendirmeleri ve EPDK’nın son düzenlemeleri ile ilgili önemli konularda iletişimi sağlıklı yürütebilmek adına abonelerine bilgi güncelleme çağrısında bulundu.

Aksa Çoruh Elektrik yetkilileri koronavirüs gündemiyle ilgili şirketten yapılacak bilgilendirme çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için abonelerine bilgilerini güncelleme çağrısında bulundu. Abonelerin sistemde yer alan bilgilerini güncellemelerinin, Covid-19 salgını döneminde EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) tarafından alınan kararların hızlıca paylaşılması açısından da oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Aksa Çoruh Elektrik, evde kalmanın toplum sağlığı açısından çok önemli olduğu bu günlerde bilgi güncelleme işlemlerinin şirketin www.coruhaksa.com web sitesinden ya da çağrı merkezi üzerinden yapılabileceğinin altını çizdi.

Bilgi güncelleme işlemleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Aksa Çoruh Elektrik yetkilileri, abonelere sunulan hizmeti mükemmelleştirmek adına çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Abonelerinden yalnızca bilgilerini güncel tutmalarını rica eden yetkililer, Covid-19 salgını nedeniyle en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ve bu doğrultuda önlemlerini aldıklarını belirtirken dijital kanallar üzerinden tüm işlemlerin kolaylıkla yapılabileceğini bir kez daha hatırlattı.

Aksa Çoruh Elektrik’in aboneleri, www.coruhaksa.com ve 444 9 186 numaralı çağrı merkezi üzerinden bilgilerini kolayca güncelleyebiliyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber