Araklı’da Yeni Bir Turizm Tesisi Daha Açıldı

Araklı’nın Kaymaklı (Marzuba) mahallesinde CK Güven’s Mansion Turizm tesisi açıldı. Doğayla iç içe olan tesise özel nostaljik otobüs ile rehber eşliğinde çevreyi dolaşabiliyorsunuz.


Tesis içerisinde konaklama, kahvaltı, yemek, kafeterya gibi kısımlar bulunuyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla tesisin açılışı yapıldı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Kaymaklı (Marzuba) Mahallemizde Gündönümü Turizmin sahibi İsmail ve Halil Güven kardeşimizin CK Güven Mansion turizm tesisine konuk olduk. Araklı’mızın her bir mahallesi turizm adına muhteşem karelere kucak açıyor. Kalecik’ten Konakönüne, Mahura’dan Pazarcık’a, Asmasu Şelalesinden, Turnalı (os) Şelalesine, Golaşa hanlarından, Bifara, Ağanas hanlarına kadar tarihi köprüleri ve atmosferiyle Trabzon’un en önemli turizm destinasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Marzuba mahallemizde bulunan tesisin Gündönümü Turizm Şirketi Araklılı hemşehrimiz Halil Güven rehberliğinde nostaljik araç ile eşsiz bir gezi turu bulunuyor. Doğayla iç içe huzur dolu bir mola istiyorsanız mutlaka ziyaret edin. Tesis sahibi İsmail Güven kardeşimize nazik daveti için teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Araklı’mıza hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber