BAHARLAR BİRLİKTE GÜZEL

Trabzon başta olmak üzere, Doğu Karadeniz Bölgesi’ne toptan satış sektöründe hizmet veren Özgüneş, 2021 yılının ilk satış etkinliğini ‘Baharlar da Birlikte Güzel’ sloganı ile bölge iş ortaklarına sundu. Akçakale Mahallesi’ndeki şirket merkezinde cumartesi gününe kadar düzenlenecek satış etkinliğinde, 100 binin üzerinde ürün çeşidi ve ödeme kolaylıklarının yanı sıra çeşitli hediyeler de müşterilere takdim edilecek. 


BOL ÇEŞİT ÖZEL FİYAT
Yüzbinlerce ürünün, özel fiyatlarla toptan satışının yapılacağını ifade eden Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Yılın ilk satış etkinliğini 2-3-4-5-6 Mart tarihlerinde yapmayı arzuluyoruz. Bugün etkinliğimizin ilk günü. Pandemi dönemi olduğundan dolayı ticaretimizi rahat bir şekilde yapabilmemiz için satış etkinliğimizi beş gün olarak belirledik. İhtiyacınız olan ürünleri plazamıza uğrayarak satın alabilirsiniz” dedi.
KARADENİZ’E DEV DESTEK
Fabrikaların gücü ve desteğini her zaman Karadeniz Bölgesi’ne çektiklerinin altını çizen Güneş, “Fabrikalarımızın gücü her zaman bölgemizdedir. Önümüzde yaz mevsimi var. Allah’ın izniyle yaz mevsiminde işlerimiz daha da artacaktır. Mart ayında ‘İlkbahar Satış Etkinliği’ fabrikaların gücü ve sizlerin desteğiyle gerçekleştiriyoruz. Satış etkinliklerimiz de diğer etkinliklerimiz gibi ödeme kolaylıkları ve kredi kartına taksit seçeneklerimiz vardır. Bölgemizin ihtiyacı olan tüm ürünleri, sizler için tedarik ederek hazırladık” diye konuştu.
HES KODU UYGULANACAK
Satış etkinliğinde covid salgını ile ilgili her türlü tedbirlerin alındığına vurgu yapan Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemi döneminde olduğumuz için sağlık da bizim için çok önemlidir. Sağlığımızla ilgili tüm tedbirleri her zamanki gibi aldık. Firmamızda maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının yanında HES kodu da uygulanacaktır. Bölge iş ortaklarımız ve esnaf kardeşlerimizi yanımızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte bugünlere geldik. İnşallah ekonomimizi birlikte daha güzel günlere taşıyarak, gelecek nesillere daha güzel projeler bırakacağız. Bugünlere sizlerin gücüyle geldik. Gücümüzle birlikte devam etmeyi Rabbim nasip eylesin. Ticarette biri üretir, biri alır, biri satar, biri de tüketir. Rabbim, bu zincirin bir halkası olmayı hepimize nasip eylesin. İnşallah hep birlikte ticaretimize renk vereceğiz. Yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber