banner240
banner237
banner238

BAŞKAN EKİM, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sanayi esnafını ziyaret ederek onlara kolaylıklar diledi.

Yeni kurulacak olan sanayi sitesi ile ilgili sanayi esnafına Bilgi veren Başkan Ekim, esnafın şikâyet ve taleplerini ilk ağızdan dinleyerek tek tek not etti.

Her gittiği yerde ilgiyle karşılanan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Güler yüzlü sohbeti, çözüm odaklı düşünceleri ve ortak akıla verdiği önemle vatandaşların takdirini topluyor; sevgisini kazanıyor.

Sanayi sitesindeki her dükkâna uğrayan Başkan Ekim’i karşısında gören esnaf, Belediye Başkanının esnafa ve vatandaşlara olan ilgisinden oldukça memnun kalıyor.

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sura vatandaşlarla bir arada olmayı da ihmal etmeyen Başkan Ekim, “ İnsan odaklı hizmet üretmek, sosyal belediyecilik, gönül belediyeciliği ve ortak akılla çözümler üretmek en temel felsefemizdir. Akçaabat’ımızın yararına olan her işi el ele vererek birlikte yapacağız. Hepimiz taşın altına elimizi koyacağız. Ben sadece Belediye Başkanı değilim. Aynı zamanda Akçaabat sevdalısıyım; ailenizin bir üyesiyim. Vatandaşlarımızın, esnaflarımızın huzuru ve rahatı benim için çok önemlidir. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ise ara vermeden devam ediyoruz.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber