BAŞKANIMIZDAN ESNAF ZİYARETİ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı yerinde ve olumlu çalışmalarla her kesimin dikkatini çeken Başkanımız Osman Nuri Ekim, esnafı ziyaret ederek yapılan hizmetleri anlatıyor, esnafla ilçe hakkında yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulunuyor.

Esnaf ziyaretini değerlendiren Başkanımız Osman Nuri Ekim; " Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlamda, belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.”Esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini de belirten Ekim, esnaf ve vatandaşların ilçe hakkındaki düşüncelerini çok önemsediklerini ve onların uyarılarını dikkate aldıklarını kaydetti.

Belediye Başkanımızın ziyaretlerini oldukça memnun bir şekilde karşılayan esnaf ise, ilçede yapılan belediye hizmetlerini takdir ettiklerini belirterek, ziyaretten ötürü Başkanımıza teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber