BİR Lokma  BİN Lokma Oldu!

Sıfırdan Başlayanlar Dijital Medya İçerik Üreticisi video hikayelerine devam ediyor.

Lokma Tatlı Dünyasının sahibi Bekir Aktürk, genç yaşta Beton Helvada başlayan meslek hayatını ve lokmasının peşinden giderek kurduğu Lokma Tatlı Dünyasının hikayesini Sıfırdan Başlayanlar da anlattı. Beton Helvada çırak olarak meslek hayatına giriş yapan ve uzun bir süre Beton Helvanın her kademesinde görev alan Aktürk “Lokma Tatlı Dünyasının” nerden nereye geldiğini anlattı.

Kaliteli ürün ve kaliteli ham maddenin önemine dikkat çeken Aktürk işletmesinin büyümesini de müşterilerinin bağlılığı ve desteğine bağladı. Sıfırdan başlayarak bugünlere geldiğini ifade eden Aktürk’un başarı hikayesi Sıfırdan Başlayanlar Dijital Medya İçerik Üreticisinin tüm adreslerinde eş zamanlı bir şekilde yayınlandı. Başarı dolu ve örnek teşkil edecek video hikayelere devam edeceklerini ifade eden Sıfırdan Başlayanlar Yapımcısı Onur Emre Sarısoy, “Bizler de bu işe sıfırdan başladık ve kısa bir süre içerisinde 8.video hikayemizle bizleri takip edenlerin karşısına çıktık. Ekip arkadaşlarım Hüsnü Atik, Mustafa Sungur ve Orhan Yaylı’ya ayrıca teşekkür ediyorum çünkü çok büyük bir emek veriyoruz. Şehrimizin önemli bir markası olan Lokma Tatlı Dünyasının nerden nereye ve ne şartlar altında geldiğini firmanın sahibi Bekir Aktürk bizlere anlattı ve bizler de en güzel şekilde kamuoyuna aktarmaya çalıştık.

Bekir beye bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyoruz. Bizleri takip eden ve takip edecek olanlardan isteğimiz, izledikleri hikayeleri başkalarına aktarmalarıdır. Her bir izleyicimize minnettarız” dedi. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber