BÖLGE HALKIMIZ İLE GÜÇLÜYÜZ

Özgüneş’in ‘Senede Dört Mevsim, Dört Satış Etkinliği’ projesinin 2021 yılı ikinci satış etkinliği, Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesi’ndeki şirket merkezinde başladı. ‘Satış Etkinliklerimiz Sizlerle Bayrama Dönüşüyor’ sloganı ile 8-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliğin açılış kurdelesi, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Güneş, Özgüneş Ailesinin değerli çalışanları, Akçakale’nin sevilen siması Murat Saka, iş ortakları ve misafirler tarafından kesildi.


Avantajlı ödeme imkânları ve harcadıkça kazandıran hediyelerle dolu etkinliğin açılışının bereketli geçmesini temenni eden Halis Güneş, “Birlikte bugünlere geldik. Ticaretimizi mutlu günlere yine birlikte taşıyalım. Çünkü birlikte çok güçlüyüz” dedi.

BAYRAM HAVASINDA TİCARET
Halis Güneş, “2021 yılının ikinci satış etkinliğini, sizlerin destekleri ile başlattık. Sizlerle yapmış olduğumuz istişareler ve çalışan arkadaşlarımızın da destekleriyle çok büyük bir aile, Özgüneş Ailesi olduk. Bilgili, tecrübeli ve donanımlı bir aile olduk. Bunlar hep sizlerin destekleri ve Allah’ın izniyle gerçekleşti. Bu birliğimizle ticaretimiz daha iyi günlere de taşınacaktır. Biz ticaretimize Özgüneş Ailesi olarak inandık ve bu inancımızla sizlerin desteğini aldık, 36 yıllık bir destan olduk. Dostlarım buyurun gelin, 2021 yılının ikinci satış etkinliğini sizlerle bayrama dönüştürelim” diye konuştu.

ÜÇ ÖĞÜT NİTELİĞİNDE İLKE
Ticarette kendilerine öğüt edindikleri üç önemli ilkeden bahseden Halis Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ticaret yolunda üç önemli ilkemiz var: İşini sev, çok çalış ve güler yüzlü ol. Satış etkinliklerimiz bu ailenin bir bayramı. Birlikte yüzlerimizin güldüğü nice satış etkinliklerini bayram havasında yalayalım. Bu vesileyle 36 yıl firmamıza destek veren fabrikalara, bölge iş ortaklarımıza, mesai arkadaşlarımıza, bölge mülki amirlerimize ve dualarını bizlerden esirgemeyen tüm dostlarımıza Özgüneş Ailesi olarak sonsuz teşekkür ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber