banner240
banner237
banner238

BÜYÜKŞEHİR’İN TRABZON’A KAZANDIRDIĞI DEV TESİS YÜKSELİYOR 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bulak Mahallesi’ni ziyaret ederek hem Büyükşehir Belediyesinin yapımı süren dev tesisinde incelemelerde bulundu hem de mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Başkan Zorluoğlu’nun Bulak Mahallesi ziyaretine Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, TULAŞ Genel Müdürü Samet Ali Yıldız, ilgili daire başkanları ve yüklenici firma yetkilileri katıldı. Başkan Zorluoğlu, ziyaretine eşlik eden Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Erhan Nadir ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner’e Bulak şantiyesi çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.  

UZUN YILLAR HİZMET EDECEK 
Bulak şantiye sahasında denetim yapan Başkan Zorluoğlu, çalışmaların son durumu ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Çalışmaların süratli bir şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Kurumsallaşma anlamında bize çok büyük katkı yapacak tesisimizde çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Şu anda parça parça yerlerde birbiri ile bütün olmayan birimlerimizde hizmet veriyoruz. Bu nedenle masraf da çok oluyor. Tek elden yönetildiğinde işletme maliyetleri de düşüyor. Burası Trabzon’a uzun yıllar hizmet edecek çok önemli bir merkez, çok büyük bir tesis olacak” ifadelerini kullandı.  

HAZİRANDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR 
Tesisi haziran ayı içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini de belirten Başkan Zorluoğlu, “Tesisimize bir süre önce aramızdan ayrılan Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanımız Hüseyin Türker’in ismini verdik. Allah mekanını cennet eylesin. Arkadaşlarımız çok zor şartlar altında büyük bir mücadele verdiler. Haziran ayı içerisinde bitirmeyi programlıyoruz. Çünkü burayı ne kadar çabuk işletmeye alabilirsek, diğer yerlerdeki projelerimizi de daha rahat şekilde yapabileceğiz. Otogarın yapıldığı alandaki birimleri buraya taşıyarak otogar çalışmalarımıza hız vereceğiz. O nedenle bir an önce tesisimizi faaliyete geçirmek istiyoruz” diye konuştu.  

ÇALIŞANLARIMIZIN RAHAT EDECEĞİ ŞEKİLDE YAPILSIN 
Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının her zaman rahat bir ortamda görev yapmasını isteyen Başkan Zorluoğlu, ilgililere de bu doğrultuda uyarılarda bulundu. Tesis içerisinde yapılacak sosyal tesislerin herkesin kullanabileceği şekilde düşünülmesini isteyen Başkan Zorluoğlu,  “Sosyal tesisler daha geniş kapsamlı düşünülsün. Yemekhanesinden sosyal tesislerinden tüm birimler yararlanabilsin. Çalışanlarımızın rahat edebileceği şekilde dizayn edilsin” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber