EMPERYALİSTLERE KARŞI VERİLEN EKONOMİK SAVAŞ

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EMPERYALİSTLERE KARŞI VERİLEN EKONOMİK SAVAŞTA İHRACATÇILAR OLARAK TÜM GÜCÜMÜZLE DEVLETİMİZİN CUMHURBAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ

Şanlı tarihi emperyalist kahpelere karşı verilen kahramanlık zaferleri ile dolu olan bir milletin evlatları olarak verilen bu ekonomik savaştan da zaferle çıkacağımızın inancını taşımaktayız.  Yetiştirdikleri hainlerle ve silahla Büyük Türkiye Cumhuriyetine ve Kahraman Türk Halkına bel büktüremeyen hainler, emperyalistler; sözümüz ona şimdide ekonomik manipülasyonlarla  Ülkemizi zarar vereceklerini ummaktadır. Ancak, bu hain,  emperyalist,  dünya düzenini bozmak için her türlü hainliğe başvuran haydut devlet, ekonomik savaşta da hevesi kursağında kalacak, Büyük Türk milletinin cesaret ve dirayeti karşısında kendi hainlikleri karşısında yalnızlaşıp yok olacaktır.  

Şanlı tarihimizde Türk milleti, canı ile malı ile her daim kahpe düşmanlarını alt etme başarısını göstermiş ve şanlı tarih sayfalarında düşmanlarının dahi kahramanlıklarından övgüyle söz ettirmiş bir Millettir. Son olarak 15 Temmuz’da bu kahramanlığını gözler önüne seren ve kahpe düşmanlarına kuyruklarını dahi ısırma dersi veren bu millet, yaşanan ekonomik manipülasyonlarda da düşmanlarımıza emperyalistlere ve dünya barışını bozan haydut devletlere gerekli dersini verecektir.

Bizler ticaret erbabı, ihracatçılar olarak;  dünyanın dört bir yanını karış karış dolaşarak ticaretimizle barış elçiliği yapmakta ve her gittiğimiz ülkede de Ülkemizden övgüyle söz edilmesinin bahtiyarlığını yaşamaktayız. Ticaret yaptığımız partnerlerimiz Ülkemizin bu dik ve dirayetli duruşu karşısında Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyetine saygılarını sunmakta, dünya barışını ve serbest ticaret kurallarını haydut yönetim anlayışıyla bozan, ülkelerin hukuk sistemine dahi karışma saygısızlığını gösterenlere lanet okumaktadır.

Şu anda Ülkemizde yaşatılmaya çalışan ekonomik savaş bu hainlerin oyunlarıdır, Yüce Türk Milletimiz bu hainliğinde üstesinden gelecek ve bu kahramanlığı da tarih sayfalarında yer alacaktır.  Bizler ihracatçılar olarak yapılaması gereken her işte ve atılması gereken her adımda Devletimizin Liderimiz Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu gür sesimizle tüm emperyalistlere haykırıyoruz.

Ülkemizi hedef konulan dünyanın en büyük 10 ekonomisi haline getirmek amacıyla daha fazla üretim ve daha fazla ihracat için başlatılan gece gündüz demeden çalışmaya ant içmiş bulunmaktayız.

  Kamuoyuna saygılarımla arz olunur.   

Saffet KALYONCU

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı

EMPERYALİSTLERE KARŞI VERİLEN EKONOMİK SAVAŞ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.