ERİYEN ASFALT KAZAYA SEBEP OLDU

RİZEDEN BALLIKÖY(ANZER)’E GİDEN ARAÇ İKİZDERE ÇIKIŞINDA TAKLA ATTI. OLAYDA CAN KAYBI YOK.

İKİZDERE-Bu sabah Rize’den İkizdere – Ballıköy-Anzer’e giden araç ilçe çıkışında virajı alamayarak takla attı. Kazada kimsenin burnunun kanamadığı öğrenildi.

Demirkapı köyü altında virajı alamayan Şenol Çatır yönetimindeki 53 EH 333 plakalı araçta eşi ve çocuğu ile birlikte bulunan 3 kişinin burnu kanamadı. İkizdere Minibüsçüler Kooperatif Başkanı İlyas İspir son sıcaklarla Rize-Erzurum karayolunun İyidere-Ovit tüneli kısmında yer yer önemli erimeler olduğunu söyledi. Başkan İlyas İspir ’karayolundaki asfalt ya kalitesiz ya da çok ince, teknik olarak ben bilemem ama sıcak hava olduğunda birçok yerde asfalt eriyor.

Sıcakta asfalt eriyor

Bu erime biz sürücülere tehlikeli anlar yaşatıyor. Başka karayolunda asfalt erimiyor da Rize-İkizdere yolunda niye eriyor. İki günkü sıcakta Asfalt eridi. Sıcakta eriyen asfalt üzerine akşamdan hafif bir yağmur yağınca seyahat eden araçlar için tehlikeli olmaya başladı. Bu araçta bu sebeple takla attı. Karayollarının asfalt üzerinde tedbir almasını istiyoruz. Allah korusun ölümcül kaza mı olması isteniyor. Acil olarak asfalt üzerinde çözüm bulunmalı ’dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber