EV HANIMI MAAŞI EN DOĞAL HAKTIR

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş kurmay kadrosu ile Adana İl Teşkilatını ziyaret etti.

Pandemi şartlarına uygun gerçekleştirilen yemekli toplantıda konuşan Hüseyin Baş, merhum Prof. Dr. Haydar Baş’ın fikir ve tezleriyle Dünya’yı değiştiren bir lider olduğunu belirterek, arkasında bıraktığı kadronun da bu misyona sahip olduğunu ifade etti.

BİZ DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK KADROYUZ

Parti programı yapılan Prof. Dr. Haydar Baş’a ait Milli Ekonomi Modeli’nden başlıklar aktaran BTP Lideri, “Merhum genel başkanımız tüketimi devreye sokacağım, kaynaklar sınırsızdır, ihtiyaçlar sınırlıdır dediğinde O’na “bu adam ne diyor” dediler. Ama dünya sonunda tıpış tıpış bu noktaya geldi. İşte Dünyayı değiştiren insanlar vardır. Biz de dünyanın nereye gittiğini görebilen ve bu dünyaya yön verebilen insanlar olmamız lazım ve bu konuda gayret edeceğiz.” dedi.

EV HANIMI MAAŞI EN DOĞAL HAKTIR

Devletin görevi vatandaşına bakmaktır diyerek Bağımsız Türkiye Partisi’nin vatandaşlık maaşı, en hanımlarına maaş gibi Milli Ekonomi Modeli kaynaklı sosyal devlet projelerine dikkat çeken Hüseyin Baş, devletin her ev hanımına maaş vermesinin kadınlarımızın en doğal hakkı olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;

“Yemek yapıyorlar, evi temizliyorlar, çocukların kıyafetlerini yıkıyorlar ve daha birçok şey yapıyorlar. Ve bunu bir gün değil her gün yapıyorlar. Biz devlet olarak diyoruz ki ben sana 1000 -2000 lira para verirsem sen çalışmadan bu parayı almış olacaksın. Bu kadının bu parayı alması için daha ne kadar çalışması lazım, daha ne yapacak? Haydar Hoca işte bu sisteme başkaldıran adamdı. Haydar Hoca buna dur diyen adamdı. Kadınına sahip çıkan, çocuğuna sahip çıkan, hepsini evladı gibi gören, hepsini annesi gibi gören, her bir emeğin karşılığını teslim eden bir adamdı. Ve bunu kitaplaştırdı, modelleştirdi, sistemleştirdi. Biz kimiz? Biz de bu sistemi önce bu ülkede daha sonra tüm dünyada iktidar etmek üzere yola çıkmış, tüm samimiyeti ile tüm inancı ile çalışan insanlarız. Bunu başaracağız, hiç endişeniz olmasın.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber