banner240
banner237
banner238

HELEN HOLİDAYS KARADENİZ’DE

Helen Holidays Operasyon Genel Müdürü İsmail İnaç, Otellelerden Sorumlu Genel Müdür Nesrin Özçelik Yaşar, Turlardan sorumlu Genel Müdür Ahmet Ali ve Bursa ve Trabzon Bölgelerinden sorumlu Bölge Müdürü Rabia Elçin Kasapoğlu ile birlikte Karadeniz Bölgesine geldi.

İstanbul’dan ülkemizdeki tüm bölgelere ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere, Azerbaycan, Bosna Hersek, Almanya, Hollanda, Gürcistan, Libya, Lübnan ve Balkanlar gibi dünyanın her bölgesine düzenli şekilde çalıştıklarını söyleyen Helen Holidays Operasyon Genel Müdürü İsmail İnaç, Karadeniz Bölgesinde de yoğun şekilde çalışmaya başlayacaklarını ifade etti. Karadeniz Bölgesinde acenta olarak Alya Travel 61 ile birlikte çalıştıklarını ifade eden İnaç, Alya Travel 61’in çalışma sisteminden, düzeninden memnun olduklarını ve bu vesile ile Alya Travel 61 sahibi Yaşar Misir beye ve tüm ekibine teşekkür etti. Karadeniz Bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerini görmeye getirdikleri misafirlerinin Doğal Yöresel ve Hediyelik Ürünlerle ilgili Haunedy Mağazasına uğramalarını tavsiye ettiklerini belirten Helen Holidays Yönetim ekibi, Haunedy Mağazasını bölgeye kazandırdıkları için işletme sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Ziya Sarıalioğlu’na teşekkür etti. Helen Holidays yetkilileri, Mühürlü Anzer Balı Resmi satış yeri olan Haunedy Doğal Ürünler Mağazasında şifa kaynağı Mühürlü Anzer Balına hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Helen Holidays yönetim ekibi, Uzungöl, Ayder’in bulunduğu, yeşili, denizi, tarihi ve doğası ile eşsiz güzellikleri barındıran Karadeniz Bölgesinde turizmin tüm seneye yayılması için yetkililer ve paydaşlarla ortak çalışmalar yapacaklarını vurguladılar. Helen Holidays yönetim ekibinin Trabzon ve Rize’de otel, lokanta ve diğer benzer işletmeleri ziyaret ederek, Karadeniz bölge çalışmalarını tamamlayacakları öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber