İŞKUR ve MEKAP ARASINDA İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI (İEP) KURSU PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bu kapsamda Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Arsin Organize Sanayi Bölgesi (Arsin OSB) MEKAP Deri ve Ayakkabı Sanayi Fabrikası arasında imzalanan İEP protokolü gereği 25 kişilik ayakkabı imalatçısı(montaj) mesleğinde İEP düzenleniyor.

MEKAP firmasının Arsin OSB’de bulunan fabrikasında Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İbrahim BÜYÜK ve MEKAP Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk İSKENDER’in katılımıyla İŞKUR ve MEKAP arasında İEP Protokolü imzalandı. Protokole yönelik açıklamalarda bulunan Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İbrahim BÜYÜK; “MEKAP bölgemizin istihdamına ve ekonomisine olduğu gibi ülke ekonomisine de önemli katkıları olan bir firmadır. Bu kapsamda imzaladığımız protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Katılımcılar MEKAP Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret Anonim Şirketinde 15. 06. 2022 ile 11.12. 2022 tarihleri arasında programdan 6 ay faydalanacak.

Yeni İşbaşı Eğitim Programından faydalanmak isteyen işverenlerimiz www.iskur.gov.tr den, ALO 170’den, ya da Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne ve şube müdürlüklerine bizzat müracaat edebilirler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber