MİLLETVEKİLİ CORA ARAKLI İÇİN BİRÇOK MÜJDE VERDİ

Araklı 1961 Spor Kulübünün ve Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Araklı Şubesinin açılışına katılan CORA, Araklı için birçok müjde verdi.

ARAKLI STADI İHALEYE ÇIKIYOR

Milletvekili CORA ilk etapta Araklı 1961 Spor Kulübünün yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin GENÇ, Araklı Kaymakamı Kürşad KARACA, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban BIYIK, MHP İlçe Başkanı Metin HACIHASANOĞLU, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Tuncay ALTINOVA, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ümit ÇEBİ, Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdür Yardımcısı Yusuf ÇEBİ, kurum müdürleri, iş adamları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan CORA, her zaman sporun, sporcunun ve sporseverlerin yanında olduklarını vurguladı.

Araklı 1961 Spor’a destek olacağının sözünü veren Milletvekili CORA, “İnşallah kısa süre içerisinde Araklı 1961’i 3. Ligde görürüz.” dedi. CORA, kısa süre önce Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet KASAPOĞLU ile Araklı Stadının ihalesi için görüştüğünü ifade ederek, 2022 yılında ürünlerin birim fiyatlarının açıklanmasının ardından stadın yeniden ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

DAĞBAŞI YOLUNDA ÇALIŞMALAR HIZLANIYOR

Milletvekili CORA, Doğu Karadeniz’i ve Doğu Anadolu Bölgesi’ni birbirine bağlayacak en önemli alternatif yollardan bir tanesi, Türkiye’nin Ortadoğu’ya, Kafkaslara açılan penceresi Araklı-Dağbaşı-Bayburt yoluyla ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU ile görüştüğünü ifade eden CORA, yolun 10 km’lik kısmının kısa süre içerisinde ihaleye çıkacağını söyledi. Bakan KARAİSMAİLOĞLU ile yaptığı görüşmede bu 10 km’lik kısmın uzatılabileceği ve Bakan KARAİSMAİLOĞLU’nun bu konudaki düşüncesinin de olumlu olduğunu vurguladı.

HEM ÜRETİCİYİ HEM DE TÜKETİCİYİ KORUYORUZ

Araklı Spor Kulübünün yeni hizmet binasının açılışının ardından Türkiye Tarım ve Kredi Kooperatifi Marketleri Araklı Şubesinin açılışı gerçekleşti. Açılış konuşmasında açıklamalarda bulunan CORA, “Vatandaşlarımızı en kaliteli ürünü en uygun fiyata ulaştırmak için büyük bir gayret ortaya koyuyoruz. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerimiz ile hem üreticiyi hem tüketiciyi koruyoruz.” ifadelerini kullandı. Milletvekili CORA, açılışın ardından marketteki ürünleri inceleyerek birçok ürünün piyasadan daha uyguna satıldığını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber