Özgüneş Buluşturdu  Trabzon Kazandı

Trabzon'da faaliyetini sürdüren Özgüneş Plaza, kırtasiye sektörünün duayenlerini Trabzon'da buluşturdu. Hafta sonu Özgüneş Plaza'nın Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesinde'ki plazasında kırtasiye sektöründe öncü 27 markanın katılımıyla 'Kırtasiye etkinliği satış organizasyonu' gerçekleştirildi. Satış organizasyonunun açılışına Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin, Akçaabat Emniyet Müdürü Volkan Özeren, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, kırtasiye markalarının sahipleri ile Karadeniz Bölgesinde ticaret yapan bayiler katıldı.

27 FABRİKANIN DESTEĞİİ TRABZON'DA

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, bölgede senede 4 mevsim 4 satış organizasyonu gerçekleştireceklerini ifade ederek, "Mevsime has güzel hizmetler yapalım diye sürekli istişare ediyoruz. 2018 yılında istişaremizi gerçekleştirdik. Allah'ın izni sizlerin desteği ile 2019 yılında da inşallah gerçekleştireceğiz. Kırtasiyede önemli olan 27 fabrikanın desteğini bölgemize çektik. Eğitime de yüzde 100 katkısı olacaktır inşallah. Allah'ın izniyle fabrikaların desteği ile, satış organizasyonumuzla bölgemize kaliteyi uygun fiyatla getirmek için bu projeyi gerçekleştirdik. Burada ürünleri müşterilerimiz yüzde 10 ila 15 arasında indirimli alacak" dedi.

TİCARETTE İLKE VE İSTİKRAR ÖNEMLİ

Güneş, firma olarak istişareye önem verdiklerini belirterek, "Biz bölgemizde ticareti geliştirmek için elimizden gelen istişareleri yaparken sürekli mücadele veriyoruz. Moral ve neşe paradan çok önemlidir. Moralin bozuksa neşen yoksa para bir işe yaramıyor. Güleryüz, tatlı dil, moral ticarette cesareti getirir. Bugünlere istişarelerle geldik. İlkeli ve istikrarlı müşterilerimize ticarette spor yaptırıyoruz. Maçı almak için önce antreman vardır. Bu da bizim ticaretimizin bir antremanıdır. Biz önce fabrikaya karşı borçlanıyoruz. Borcumuzu ödememek için çalışmamız lazım. Bizim müşterilerimiz de bize borçlanıyor. Ticaret yapanlar sabah namazı kalkarak rızkını arayacak. Allah ticareti en güzel şekilde yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

BİRLİKTE AÇIP BİRLİKTE KAPATACAĞIZ

Güneş, kriz dönemlerinde dahi personel çıkarmadıklarını dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü; "Allah'a çok şükür 350 çalışanımızdan kimseyi işten çıkarmadık. Bunun için de gece gündüz istişare yaptık. Personelimize 'Sen aç dururken biz tok duramayız' dedik. Personeli çıkarıp kendimizi kurtarmak olmaz. İslamiyet, 'Komşun açken sen tok duramasın' diyor. Biz birlikte istişare yaptık. Anahtarı birlikte vuracağız. Biz ekonomiye karar aldık. Ekonomi güzel günlere gidecek, fabrikaların desteği gelecek. İnşallah fabrikkaların desteği gelecek. 4. ayda yapacağımız etkinlikte yeni fabrikalarla birlikte yeni heyecanlar gelecek. Su olmazsa tuz olmazsa hamuru yoğursan da ekmek olmaz. Biz de

ticarette müşterilerimize nasıl hizmet sunabilirizin istişaresini yapıyoruz. Allah, böyle projelerin içinde olmayı, böyle organizasyonları hepimize nasip eylesin."

ÖZGÜNEŞ SAYESİNDE TANIŞTIK

Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, "Halis abimiz sözlerine, 'Ben kriz döneminde hiç kimseyi işten çıkarmadım' dedi. Kendisine bunun için çok teşekkür ediyorum. Halis abiden de o beklenirdi. Önceden, Antalya'da, Akdeniz'de Ege'de fuarlar var derlerdi. Halis abi gelene kadar biz bu fuarları bilmezdik. Halis abi sayesinde biz bu etkinliklerle tanıştık. Ticaterini de güzel yapıyor" şeklinde konuştu.

ETRAFA POZİTİF ENERJİ

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Halis bey, ilimizde güzel tücaret yapıyor. Herkesin sevdiği değer verdiği bir işadamımız. Kendisi Anadolu'nun yükselen değerlerindendir. İyi bir ticaret adamı olduğu kadar da bir bilge insan. Etrafa sürekli pozitif enerji saçıyor, güzel değerlendirmeler yapıyor. Gayret içerisinde büyük bir çalışma temposunda bir isim" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Akçaabat Müftüsü Ramazan Tekin'in duası ile açılış kurdelesi kesilerek, 2 gün süren satış organizasyonu start aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber