ÖZGÜNEŞ’TEN YILIN İLK SATIŞ ORGANİZASYONU

Toptan satış mağazası olarak Trabzon başta olmak üzere bölgeye hizmet veren Özgüneş, 2021 yılının ilk ticari satış etkinliğini 2 Mart’ta başlatıyor. 2-3-4-5 Mart tarihlerinde 4 gün Akçakale’deki şirket merkezinde düzenlenecek toptan satış etkinliği, pandemi kurallarına uygun şekilde yapılacak. Misafirler HES kodu ile mağazaya alınacak.  Trabzon merkezli olmak üzere toptan sektöründe Doğu Karadeniz Bölgesine hizmet veren Özgüneş, satış organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Yılda 4 mevsim 4 satış etkinliğinin ilki olan ticari satış etkinliği Salı gün şirket merkezinde başlıyor. 
TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM


Gelenekselleşen satış organizasyonlarında birçok markayı bölge esnafıyla buluşturan ve sunduğu imkanlarla sektörde oldukça ses getiren Özgüneş’te satış organizasyonu öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Ürün çeşitliliğinin yanı sıra satış organizasyonuna özel olarak hazırlanan fırsatlar ve hediyeler de sahiplerini bekliyor. Yılın ilk satış etkinliğinde bölge esnaflarıyla buluşmak için oldukça heyecanlı olduğunu belirten Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, aynı zamanda firmalarla bölge esnafının buluşma noktası olmalarının gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Her gün olduğu gibi satış organizasyonunda da kapılarının işini kurmak ya da büyütmek isteyen girişimcilere açık olduğunun altını çizen Güneş; “Biz yıllardır bölge esnafımızla birlikte büyüyoruz ve inşallah yılın ilk satış etkinliğiyle birlikte onlarla tekrar buluşmak, istişareler gerçekleştirmek ve dostluğumuzu pekiştirmek için bir fırsat yakalamış olacağız” dedi.
HES KODU UYGULANACAK 


Güneş, aynı zamanda, normal şartlar altında üç gün olarak düzenlenen satış etkinliğinin dört güne çıkartılarak pandemi sürecinde yaşanılacak yoğunluğun önüne geçmeyi amaçladıklarını, bununla birlikte de gereken tüm önlemlerin alındığını vurguladı. 2-3-4-5 Mart tarihlerinde Akçaabat ilçesi Akçakale Mahallesindeki Özgüneş Plaza’da gerçekleştirilecek olan satış organizasyonunda HES Kodu uygulamasına yer verilip, gerekli tüm sağlık tedbirlerine her zamanki hassasiyetle riayet edilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber