banner240
banner237
banner238

Trabzon Arsin OSB ve Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları Arasında Protokol İmzalandı

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları arasında özel indirimli eğitim protokolü imzalandı.

Protokol Törenine, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baştürk, Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları Genel Müdürü Selma Önder, İlkokul Müdürü Ayşe Nur Terzi ve Din Kültürü Öğretmeni Haydar Bektaşoğlu katıldı.

Protokol çerçevesinde, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi çalışanları ve yakınlarına 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemlerine ait anasınıfı, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve akşam lisesi için %10 eğitim indirimi yapılacak.

Protokol Töreninde konuşma yapan Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları Genel Müdürü Selma Önder “Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları olarak öncelikli ilkemiz öğrencilerimize kendi öz evladımız gözüyle bakıp bu amaç doğrultusunda her öğrenciyi topluma en faydalı birey olarak yetiştirmektir. Karadeniz’de tek olan Özel Trabzon Akşam Lisemiz ile de bölgemizde bir vesile ile örgün eğitimle ilişiği kesilmiş olan her yaş grubundan bireylere birebir eğitim vererek üniversite hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunuyoruz diyerek, Trabzon Arsin OSB Yönetim Kuruluna verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, “Bugün burada imzaladığımız protokolün tüm taraflar için hayırlı olmasını dilerim. Sanayiciler olarak eğitime her zaman elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber