Vali Ustaoğlu ile Çamburnu Tersanesi ziyaret edildi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TTSO – Trabzon Valisi İsmail Ustağolu, beraberinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile Çamburnu Tersane alanını ziyaret ederek, gemi imalatı sektörüyle ilgili bilgi aldı.

Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve diğer ilgililerin de yer aldığı ziyarette Başaran Gemi Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Başaran’la görüşen Vali Ustaoğlu’na yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Son olarak Romanya’ya ihracat yaptıklarını dile getiren Başaran, yürütülen diğer faaliyetleri de anlattı.

Vali Ustaoğlu, gemi imalat sektörünün Trabzon’un önemli sanayi kollarından biri olduğunu belirterek, ihracat yapılarak ülke ekonomisine sağlanan katkının da dikkat çekici olduğunu vurguladı. Ustaoğlu, üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan işadamlarına teşekkür etti.

Vali Ustaoğlu ile Çamburnu Tersanesi ziyaret edildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.