İSPİR’DE VEFA ÖRNEĞİ

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BELEDİYE ÖNCÜLÜĞÜNDE YAPILAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI NEVZAT KÖSOĞLU İSPİR İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ

İSMET KÖSOĞLU

İSPİR-İspir ilçesinde Belediye Başkanının öncülüğünde kurulan Halk Kütüphanesine İspir’in yetiştirdiği eski Erzurum Milletvekili Yazar-Düşünür Nevzat Kösoğlu ismi verilmesi ilçede ve bölgede memnunlukla karşılandı.

İspir Belediye Meclisinin almış olduğu kararla Başkanlık binasının bir katı İlçe Halk Kütüphanesi olarak düzenlendi. Kütüphanenin düzenlenmesi hakkında MHP li İspir Belediye Bakanı Ahmet Coşkun ’’Belediye Başkanlık binamızın bir katını İlçe Halk Kütüphanesine tahsis ettik. Tahsis ettiğimiz İspir Nevzat Kösoğlu İlçe Halk Kütüphanesi çocuklarımızın ve gençlerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarına katkıda bulunacaktır. İlçemizin yetiştirdiği önemli bir şahsiyet olan Nevzat Kösoğlu adını bu kütüphanemizde de yaşatmış olacağız. Kütüphanemiz ilçemize şimdiden hayırlı olsun’’ dedi.

İlçe Kaymakamı Murat Acar, Belediye Başkanı Ahmet Coşkun İlçe MEM Şube Müdürü Emre Kaya ile birlikte kütüphanede incelemede bulundu.

İSPİR’DE VEFA ÖRNEĞİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.