Trabzon’da pistten çıkan uçak ile ilgili yeni gelişme

Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’da pistten çıkan uçakla ilgili açıklama yaptı.

 Trabzon Büyükşehir Meclisi’nde Trabzon’da pisten çıkacak uçağın akıbeti ilgili bilgilendirme yapıldı.

Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün yapılan oturumda meclise pistten çıkan uçakla ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Uçağı kütüphane yapmayı planladıklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “Kütüphane yapmak için Ali Sabancı ile irtibata geçtik. Teknik bir takım sorunları olduğunu, uçağın kendilerine ait olmadığını kiralama olduğunu ve yapılacak görüşmeler sonrasında sıkıntıların alışması halinde verilebileceğini söyledi. Bu sorunların aşıldığı takdirde alınıp uygun bir yer de kütüphane yapmayı düşünüyoruz” dedi.
 

Trabzon’da pistten çıkan uçak ile ilgili yeni gelişme
Giriş Yap

Manset 61 - Trabzon un Haber Sayfası ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.