11’inci Ulusal Öğrenci Sempozyumu Trabzon’da Yapılacak

11’inci Ulusal Öğrenci Sempozyumu İşbirliği Protokolü Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve protokol üyeleri arasında imzalandı.

Valilik B Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Şükrü Gündoğan ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş katıldı.

Trabzon Valiliği ev sahipliğinde 29-30 Nisan 2019 tarihlerinde Osman Turan Kongre Merkezi’nde yapılacak olan sempozyumun güzel bir şekilde gerçekleştirilmesi için ilgili kurumlarla koordineli olarak çalışacakların ifade eden Vali Ustaoğlu, “Bu sempozyum; Sosyal Bilimler Liselerimizin kurumsallaşmasına, gelişmesine ve kamuoyunda farkındalık oluşturmasına vesile olacaktır” dedi.  

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce bu yıl 11’incisi yapılacak olan sempozyumun konusu “21.Yüzyıl İnsanlık Tehditleri” olarak belirlenirken sempozyumda öğrenciler, göçün toplumsal etkilerini, savaşın değişen yüzü, iklim değişikleri, terör, teknoloji konularında yapacakları araştırmaların sunumlarını gerçekleştireceklerdir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber