18.BÖLGE ECZACILAR ODASI BAŞKANI CETİN KANSIZ'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiş dünyadaki ilk çocuk bayramıdır.

Dileğimiz, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış ve huzur içinde, kardeşlik duygularıyla her günü bayram coşkusuyla yaşamalarıdır.

Ancak bütün dünyayı ve ülkemizi de etkileyen ve insan sağlığını tehdit eden korornovirüsle mücadele nedeniyle uygulamış olan tedbirler kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyma gereği bu güzel günü ve bu güzel bayramı birlikte meydanlarda kutlayamıyoruz.

Bu yıl bayramımızı  gönüllerimizde kutlayalım, evlerimizi bayraklarla donatalım. Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanımızın çağrısına uyarak 23 Nisan akşamı Saat 21.00 de evlerimizden, balkonlarımızdan hep beraber İstiklal Marşımızı okuyarak, coşkumuzu haykıralım.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100 üncü yıldönümünde, bu özel günü çocuklarımıza armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, şükranla anıyor,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın  dünyanın bütün çocuklarına sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber