2 Dinazor Heykeli Trabzon’a Sergilenmeye Başlandı

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankapark için yaklaşık 10 milyon liraya aldığı ve şehrin çeşitli caddelerinde sergilediği dinozorlardan 2’si, getirildiği Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendislik Fakültesi Doğa Parkı’nda sergilenmeye başlandı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankapark için yaklaşık 10 milyon liraya aldığı ve şehrin çeşitli caddelerinde sergilediği dinozorlardan 2’si, getirildiği Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendislik Fakültesi Doğa Parkı’nda sergilenmeye başlandı. Öğrenciler parkta karşılaştıkları dinazor heykelleri karşısında şaşkınlık yaşadı.

KTÜ Jeoloji Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fark Aydın’ın girişimleri sonucu Ankara’da bir hurdacıdan alınan 2 dinazor heykeli Trabzon’a getirildi. Dinazor heykelleri kampus içerisindeki Doğa Parkı’na yerleştirildi. Kampuse gelen öğrenciler parkta karşılaştıkları dinazor heykellerini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Öğrenciler, dinazor heykelleri ile selfie yaptı, fotoğraf çektirdi. Doğa Parkı, üniversitenin yanı sıra çevredeki ilköğretim ve lise öğrencilerinin de ziyaretçi alıyor.

Dinazorla selfie yapan Kadir Yılmaz, Heykelleri daha önce televizyonda görmüştüm. Televizyonlarda daha büyük görünüyorlardı. Bunlar bana küçük geldi. Yinede güzel oldu dedi.

Canan Çakır da Derslerimizde de bu tür konuları işliyoruz. Dinazorların heykelini görmek de bizim için yararlı olacak. Bu tarz materyallerin çoğaltılmasını istiyoruz diye konuştu.

2 Dinazor Heykeli Trabzon’a Sergilenmeye Başlandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.