23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

       23 Nisan 1920’de saltanata ve işgal güçlerine karşı başlatılan milli mücadele hareketiyle, ulusal egemenliğe dayalı tam bağımsız bir Türkiye’nin temelleri atılmıştır. 1929 dan beri bayram olarak kutlanan 23 Nisan, Mustafa Kemal Atatürk tarafından milletin geleceği, yeni cumhuriyetin bekçileri, dünya barışının simgesi olan çocuklara armağan edilmiştir.

      Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi olarak isminin zikredilmesini istemeyen Atatürk  ve inkılapları doğrultusunda  eğitim çalışmalarını destekleyen cerrah ve tıp profesörü olan bir dernek gönüllümüz Sponsorluğunda Köprübaşı Merkez İlk Okulu - Orta Okuluna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir Atatürk Köşesi armağan ettik.

       Sponsor gönüllümüze ve ne zaman ihtiyacımız olsa lojistik desteğini esirgemeyen gönüllümüz Dr. Suat Erkul’a şahsım, derneğim ve Köprübaşı Merkez İlkokulu ve Orta Okulu öğrencileri adına teşekkür ediyorum.

       Okul Müdürümüz Sn. Enver Bıyık’ın “Cumhuriyet değerlerini benimsemiş, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Çağdaş bilimi esas alan öğrenciler yetiştirmek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Küçük yüreklere özümsetmek” hedefine Türk Kadınlar Birliği Trabzon Şubesi olarak katkı vermiş olmaktan mutluluk duymaktayız.

       Bu vesileyle geleceğimizin güvencesi olan tüm çocuklarımızın ve halkımızın pandemi gölgesinde de olsa; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sağlıklı, mutlu nice bayramlar diliyorum.

                                                                                                                              

Canan NEHBİT

Trabzon Türk Kadınlar Birliği

Yönetim Kurulu Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber