28 Şubat Öğrenci Derneği Trabzon Temsilcisi Aynur ÖZDEMİR DARBELERİN HER DAİM KARŞISINDAYIZ

Bin yıl sürmesi planlanan ve inançlı insanların sözde irtica ile mücadele adı altında her alandan tasfiyesi amaçlanan 28 Şubat Post Modern Darbesi milletimizin feraseti ile bertaraf edilmiştir. Her on yılda bir darbe yapmayı kendilerine  vazife edinen karanlık zihniyetin kurduğu tuzaklar mazlumların duası ile amacına ulaşamamıştır.
Medyayı kullanarak, tüm basını etki altında tutarak milletimiz algı ile sindirilmeye çalışılmıştır. Ordu direkt yönetime el koymak yerine bunu sivil bir darbe görüntüsüyle hayata geçirmiştir.    Basın, Sivil Toplum Kuruluşları, Askeri, Siyasi, Yargı ,Bürokrasi ve birçok alanda ortak hareket edilerek yapılan bu post modern darbenin failleri malesef ki hak ettikleri cezayı almadıkları gibi bugün şekil değiştirerek zihniyetlerini ilk fırsatta hayata geçirme gayreti içindedirler.
Bir neslin gözyaşları içinde hayatını geçirmesine sebep olan bu darbeyi gerçekleştiren zihniyeti ve uzantılarını kınıyoruz. Nereden ve kimlerden gelirse gelsin darbelerin her türlüsüne karşıyız.
28 Şubat'ı unutmadık unutturmayacağız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber