banner240
banner237
banner238

2.YEREL MEDYA ÇALIŞTAYI 15-17 EKİM 2021 TARİHLERİNDE MARMARİS’TE YAPILACAK

TGF’YE KAYITLI 300 GAZETECİ VE TELEVİZYONCUNUN KATILACAĞI MARMARİS’TEKİ ÇALIŞTAYA CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NUN KATILMASI BEKLENİYOR.

RİZE-Ülkemizin güzide turizm merkezlerinden Muğla’nın Marmaris Belediyesi önemli bir etkinliğe daha imza atacak.

15-17 Ekim 2021 tarihlerinde Marmaris’te düzenlenecek Yerel Medya Çalıştayı kısa ismi TGF olan Türkiye Gazeteciler Federasyonuna Üye 300 yerel Gazeteci ve Televizyoncu Medya mensubu ile birlikte 70 İlin Gazeteciler Cemiyeti ve Dernek Başkanlarının katılacağı öğrenildi.

Marmaris’te iki gün sürecek olan 2.Yerel Medya çalıştayına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Gurup Başkanları, milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının katılması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi 1.Yerel Medya Çalıştayı 2019 yılında dönemin Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın ev sahipliğinde yapılmış ve yoğun bir katılım olmuştu.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Marmaris’e gelecek olan 300 gazeteci ve televizyoncu için Belediye olarak tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi. Çalıştaya Rize ve Trabzon’dan birçok gazetecinin katılması bekleniyor.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca’da yaptığı açıklamada’ yerel medyanın sorunlarını bir kez daha gündeme taşıma imkânımız olacak. Sorunlarımızın çözümlenmesi için detaylıca hazırlayacağımız raporu Meclise taşımaları içim ana muhalefet Genel Başkanına verme imkânını bulacağız’ dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber