Ağaoğlu, Genç'i ziyaret etti

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Genç ile bir süre görüşen Ağaoğlu, Ahmet Metin Genç’e adının yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti.

Ağaoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Genç, Trabzonspor'a her zaman maddi ve manevi anlamda destek olacağını söyledi.

BAŞARILARA İMZA ATACAKSINIZ

Başkan Genç, "Futbol şehri Trabzon'da bizim en büyük marka değerimiz tartışmasız bir şekilde Trabzonspor'dur. Trabzonspor'umuzun şehrimizin tanıtımına olan katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Trabzonspor söz konusu olduğunda herkes elini taşın altına koymalı. Bu marka değerimizi daha yükseklere taşımak bizim görevimizdir. Elde ettiğimiz sonuçlar ne olursa olsun, takımımıza her zaman sahip çıkalım! Bu anlamda takımımıza gönül verenleri hem maddi olarak hem de manevi olarak destek vermeye çağırıyoruz. Özellikle CAS sürecinin adaletli bir şekilde sonuçlanması için bütün Trabzonlular üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli. Sizin ve ekibinizin CAS sürecinde ortaya koyduğu performansı takdir ediyoruz. Diğer yandan kulüp yönetiminde ortaya koyduğunuz şeffaf yönetim anlayışı inanıyoruz ki, kısa sürede sportif başarıları imza atacağınızdan en ufak bir şüphem yoktur." diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise başta kombine desteği olmak üzere maddi ve manevi olarak verdiği katkılardan dolayı Başkan Genç'e teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber