AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti. 

Ziyarette İl SKM Başkanı Bayram Öztürk ve yönetimi ile görüşen Zorluoğlu seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

SKM'nin eksiksiz şekilde kurulumunun tamamlandığını belirten SKM Başkanı Bayram Öztürk yerel seçimler dönük plânlı ve disiplinli bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. 

Seçim çalışmalarının SKM merkezinde koordinasyonlu bir şekilde devam ettiğini ifade eden Öztürk " SKM binamız bütün donanımlarıyla birlikte hazır ve aktif olarak çalışmalarımızı buradan yürütüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu da İlçe Belediyelerimizle ilgili çalışmalar için adaylarımızla yaptığı görüşmelerini SKM binamızda gercekleştirerek mesaisinin bir kısmını da burada geçiriyor. Bütün kadrolarımızla birlikte ekip olarak uyumlu ve güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah 31 Mart'ta emeklerimizin neticesinde başarılı sonuçlar elde edeceğiz." şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber