AKÇAABAT’IN ORTAMAHALLE’Sİ İSTANBUL’DA

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl 10.’su düzenlenen İstanbul Trabzon Tanıtım Günlerine Akçaabat Belediyesi kurduğu büyük ve göz alıcı stantla damgasını vuracak.

Bu yıl 10.’su düzenlenen İstanbul Trabzon Tanıtım Günlerine Akçaabat Belediyesi kurduğu büyük ve göz alıcı stantla damgasını vuracak.

Akçaabat’ın gözdesi Ortamahalle’yi İstanbul’a taşıyan Akçaabat Belediyesi standı ziyarete gelenleri memleketten tarih kokulu bir köşede ağırlayacak. Fuar alanına kurduğu dev Ortamahalle maketiyle görenlerde hayranlık uyandıracak olana Akçaabat Belediyesi’nin standı; Akçaabat sevdalılarına, memleket hasreti çekenlere, Akçaabat’ı tanımak isteyenlere tarihi evleri, yöresel mutfağı, yeşiline doyum olmayan yaylaları ve izleyenlerin gönlünü fetheden horonu ile eşsiz sunumlara yapacak.

20 Eylül 2018 Perşembe günü saat 19.00’da Yenikapı Etkinlik Alanı’nda açılışı yapılacak olana İstanbul Trabzon Tanıtım Günleri’ne herkesi bekleriz.

AKÇAABAT’IN ORTAMAHALLE’Sİ İSTANBUL’DA
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.