banner240
banner237
banner238

AKÇAABAT’TA HASRET SONA ERİYOR

Dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını sebebiyle iki yıl ara verilen ‘Erol Günaydın Tiyatro Günleri’ bu yıl yeniden tiyatro severlerle buluşacak.

Tiyatro Günleri, 01-10 Mart 2022 tarifleri arasında Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde yapılacak. 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’ne yurt içinden çeşitli tiyatro grupları katılacak.

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Belediye olarak şehrimizin kültür ve sanat hayatını canlı tutmak adına çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerimizin içerisinde en önemlilerinden biri de Erol Günaydın Tiyatro Günleri’dir. Koronavirüs pandemisi nedeniyle iki yıl önce yapacak olduğumuz 10. Erol Günaydın Tiyatro günlerini iptal etmek zorunda kalmıştık. Hasretle beklenen tiyatro günlerini bu yıl tiyatro severlerle yeniden buluşturuyoruz. Tiyatro Günleri’nde yurdumuzun çeşitli bölgelerinden ekipler ilçemizde oyunlarını sergiliyor. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde her akşam farklı bir oyun ücretsiz olarak vatandaşımızın beğenisine sunuluyor. Tüm halkımızı 01-10 Mart 2022 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Erol Günaydın Tiyatro Günleri’ne davet ederken sanat sever vatandaşlarımızdan isteğimiz Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına uymalarıdır.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber