AKUT Trabzon Ekibinden işbirliği ziyaretleri

 AKUT Arama Kurtarma Derneği Trabzon Ekibi gönüllüleri, çeşitli çalışmalarda işbirliği imkânlarını görüşmek üzere ziyaretlerde bulundu.

YOMRA KAYKAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

AKUT Trabzon Ekibi gönüllüleri, Yomra Kaymakamı Eyyup Özdemir ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamlarında ziyaret etti. Yomra Kaymakamı Özdemir, AKUT’un çalışmalarını takip ettiğini ve önemsediğini belirterek, her zaman desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise bölgemizin özel durumu nedeniyle arama – kurtarma faaliyetlerinin önemine işaret ederek, “AKUT bu anlamda devlet kurumlarıyla koordineli biçimde önemli bir görevi yerine getiriyor. Bunun gönüllü olarak yapılması bu çabalara ayrı bir değer de katıyor. Tüm AKUT gönüllülerini gönülden tebrik ediyorum” dedi.

MÜFTÜ AYDIN ZİYARET EDİLDİ

AKUT Trabzon Ekibi gönüllüleri, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın’ı da ziyaret etti ve yapılması planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu. AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu, toplumun deprem ve afetlere karşı bilinçlendirilmesi konusunda eğitim çalışmaları yaptıklarını vurgulayarak, “Topluma ulaşma ve bilinçlendirmede din adamlarının da önemli bir rolü ve etkinliği var. Bu konuda Müftülükle ortak çalışma yapmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.

ECZACILAR ODASI BAŞKANI KANSIZ’A ZİYARET

AKUT Trabzon Ekibi gönüllüleri 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Çetin Kansız’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu, meslektaşı olan Kansız’a görev döneminde başarı dileklerini ileterek, “İnsan sağlığı için çaba harcayan her iki kurumun güzel işbirliklerine imza atacağına inanıyorum” dedi. Başkan Kansız da AKUT’un çalışmalarına destek vermekten memnuniyet duyacaklarını vurguladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber