ANTAKYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI FERYAT EDİYOR

İSMET KÖSOĞLU

HATAY-Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onur Kurulu Başkanı Ahmet Abdullahoğlu çağrıda bulunarak’ ’Hatay’ımızın kalkınmasını bizler sağlayabiliriz’ ’dedi.

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkan Ahmet Abdullahoğlu açıklamasında şunları söyledi’’ aziz Hatay’lılar öncelikle hepimize geçmiş olsun. Ölülerimize Allahtan rahmet yaralılarımıza acıl şifalar diliyorum. Sosyal medyada ne idüğü belirsiz soysuzların yaptıkları paylaşımlara karşı öncelikle sivil toplum kuruluşların üye ve yöneticilerine seslenmek istiyorum. Hatay’ımızın Antakya’mızın bizler yeniden kalkınmasını sağlayabiliriz. Geçmişte biz sivil toplum kuruluşları olarak yaptığımız mücadeleler sonucu bu güzelim şehire kazandırdıklarımızı kimse görmezlikten gelemez. Bir kez daha kolları sıvayıp sahaya inmeliyiz.

Çadır eksikliği devam ediyor

Eğer siyasileri bekleyecek olursak bakın felaketin üzerinden haftalar geçti bir çadır sorununu bile çözemediler. Yeniden bir araya gelip Ankara’nın yoluna en kısa zamanda yolculuğa çıkmalıyız. Yaparsak biz Hatay’daki meslek örgütleri yapar. Yoksa kaplumbağa hızındaki siyasetçileri bekleyeceksek vay halimize. Bu çağrıyı ben Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak yapıyorum. Cevap ne kadar kısa zamanda verilirse o kadar erken yol alırız. Hatay için harekete geçme zamanı. Gazamız mübarek olsun’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber