ARAKLI DA MUHTARLARI DİNLEDİLER
Trabzon Büyükşehir beledi,yesi muhtarlar daire başkanı Ahmet Cevher ve beraberindeki ekip Araklı daki 50 Mahhale muhtarrını bürolarında iş yerlkerinde mahhalelerinde 3 gün boyunca telk tek ziyaret ederek o mahhale ile ilgili sorun talep ve isteklerini dinlediler. Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Dr. Orhan fevzi Gümrükçüoğlunun Talimatı ile Trabzonun 18 ilçesinde de uygulanacak olan uygulamada Trabzon ilinin İlçeler bazında Rontgeni çekilmiş olacak. 
MUHTARLAR ÇOK MEMNUN KALDI.
Araklı da 50 mahalle muhtarı adresileri tek tek ziyaret edeilerek mahhaleye ait yol su kanalkizasyon mezarlık ve itfaiye vs Büyükşehir belediyesini ilgilendiren tüm sorunların tespiti amacıyla yapılan alan çalışmaları en çokta mahhale muhtarlarını memnun etti. Alınan bilgiler ışığında Mhalenşn en önemli sorunlarının tespiti vatandaşların isteği ve muhtarların talebi doğrultusunda ilgili makamlara iletilmiş olacak. ilk olarak of ilçesinde başlatılan daha sonra Dernekpazarı ve köprübaşında uygulanan alan bazlı çalışmalar önümüzdeki günlerde farklı ilçelerde mahhale muhtarları ile ilgili Büyükşehir belediyesi muhtarlar dairesi başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülecek. 
ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI RECEP ÇEBİDEN TEŞEKKÜR
Araklı belediye başkanı Recep Çebide Trabzon Muhtarlar daire başkanı Ahmet Cevher ve şube müdürü Muhammet altınel ile beraberinde Araklı muhtarlar derneği başkanı Hüseyin Şahintürk ü makamında kabul ederek Araklı da bir haftadan beri yürütülern alan bazlı mahallelerin sorunlarını tespit etmek amacıyla Büyükşehir belediyemiz tarafından başlatılan bu uygulama son derece verimli olmuştur.Emeği geçenlere teşekkür edeiyorum. Mahhalerimizin en büyük sorunu yol su kanalizasyon bunların tespiti ve öncelik sıralaması son derece önemlidir. Biz Birlikte bir ekibiz. Muhtarlarımız en yakın çalışma arkadaşlarımız . Araklının 50 mahhale muhtarının adaletli ve güzel bir hizmet alması için gayret gösteriyoruz. dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber