ARAKLI'DA PROJELER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Araklı ilçesinde yapılan projeler ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunmak amacıyla 22 Kasım 2020 tarihinde Araklı ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan Vekili Ekrem Reis, Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Araklı Belediyesi İmar ve Şehircilik müdürü Zihni Hancı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Araklı ilçesinde yapımı devam eden projelerle alakalı değerlendirme toplantısı yapıldı. 
Toplantı'da konuşan Milletvekili Dr. Adnan Günnar; "Pandemi sürecinde olmamıza rağmen Araklı ilçemizde Belediye, İlçe teşkilatımız, kamu kurum ve kuruluşlarımızın birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışması sayesinde başarılı çalışmalara imza atılmaya devam ediliyor. Araklı'da eğitimden, spor alanları ve sosyal tesislere, içme suyu projesinden,  Karadere ıslah çalışmalarına, afet konutları, hükümet konağı ve belediye hizmet binası, küçük sanayi sitesi başta olmak üzere birçok projeyi iktidarımız döneminde hayata geçirdik. Araklı’ya önemli ölçüde katma değer sağlayacak, Trabzon hatta Karadeniz için büyük bir önem taşıyan Araklı-Bayburt-Erzurum yolu yapımı, adliye sarayı, organize sanayi sitesi ve yükseköğrenim öğrenci Yurdu yapımı projelerini dikkatle takip ediyoruz" dedi.
Milletvekili Günnar'dan destek isteyen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanımızda olarak, ilçemizi sorunlarının çözümü konusunda verdiğiniz katkı ve desteğinizden dolayı ilçe halkımız adına Milletvekilimiz Dr. Adnan Günnar teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Milletvekili Günnar,  "Belediye Başkanı Çebi'ye bugüne kadar teşkilat ve resmi kurumlar ile uyum içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ifade ederek; "Bizler, Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte milletimize hizmet yolunda her zaman Araklı halkının yanında olduğumuzu ifade ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 hedeflerine ulaşmak için milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya, her zaman teşkilâtlarımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber