ARMATÖRE LİMANA GİRİŞ YASAĞI

Arsin'li armatör Mustafa Atar yıllardır yat alıp satan bir esnaf olmasına rağmen nedendir bilinmez Arsin limanına Arsin kaymakamının talimatı ile polis tarafından sokulmuyor.
Elinde bulunan  bulunan beş yatın değeri bu gün ki para ile iki milyon TL etmesine ve vergisini en yüksek dereceden Devlete ödemesine rağmen bilinmeyen bir kin ve kararla Limana alınmayan Mustafa Atar adeta isyanları oynuyor.


bu güne kadar 15 balıkçı teknesi 15 yat ve 2 jet satan milyarlarca Arsin ilçesine kazandıran ve bu parayı Arsin ilçesine harcayan Atar'a bu çifte standart neden uygulanıyor.
Tüm bu olumsuzluklara Arsin kaymakamlığının bir açıklama yapmasını isteyen atar prostatta için elindeki yatları Arsin deniz açıklarında yakacağını da ifade etti.
Yıllardır verdiği mücadeleye Trabzon siyasiler ininde el atmadığını sıkıntı üstüne sıkıntı yaşadığını ifade eden Mustafa Atar"kimin benle sorunu var anlamış değilim,beni kimler neden mağdur ediyor aklım ermiyor bu kadar yatırımı ilçeme getiren ben vergisini veren ben ve sonuç hüsran,benim kaymakam ile polis ile ne işim olur"dedi ve acil çözüm ve açıklama yapmalarını istedi.

HABER: MUSTAFA ATAR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Levent Tandoğan 4 yıl önce

Mustafa atar Cihat ruhlu bir türkdür. Vatanı milleti için uraşır. Arain de herkesde emeği vardır. Sokak hayvanlarına kadar.vakir gurabanın yanındadır. Düşen yanın da kalkan arkasındadır. Mustafa atar I bu arain çok arar. Liman konuşun da gelince limandaki bir çok yolsuzluğa izin vermediği için. Yönetim kaymakama kaymakam polise talimat vermiş ve limana sokulmuyor. Suçlu kaymakam dır. İlçe yönetiyorsun. Daha bir limanı yoluna koyamadın. Kaymakam istifa



Günebakış Trabzon Haber