Arsin Sesi Gür Çıkacak

Arsin platformu 2021 yılının son toplantısını yaptı. İki saat tan fazla süren toplantıda iki bin yirmi birin değerlendirmesi ve gelecek yılın planlanması üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Yeni yıl için ilçemiz çalışma yol haritasını belirlediler.


Arsin Platformunun Olmazsa Olamazları
Arsin platformu başkanı Mustafa Tiryaki toplantı sonrası yaptığı açıklamada platform olarak ilçemizle ilgili çalışmalarımızı artırma kararı almış bulunuyoruz. Yaptığımız toplantıda ilçemizin gelişim trajedisi çalışmamız değerlendirildi ve öncelikli olarak dört maddeyi gündemimize aldık. Bu dört madde bizim için çok önemlidir ve olmazsa olmazımızdır. Bu hedefler doğrultusunda Arsin platformunun sesi daha gür çıkacak. 
Arsin Platformu dört önemli başlık belirledi.
Platform başkanı Mustafa Tiryaki;2022 yılında ilçemiz ve ilimiz kamuoyun da dillendireceğimiz, takıp edeceğimiz başlıkların detaylanı çalışmaktayız. Bu dört madde şunlardır. Yanbolu sahilden Taşönü köprüsüne kadar yolun olması gereken standartlara kavuşması için çalışmak. Yatırım adasının ismi gibi ada olarak planlanması, çevreci olması ve demir yolunun yatırım adasına bağlanması. Uzun yıladır atıl durumda olan Sifla ovasının ilimiz ve ülkemize faydalı bir yatırım merkezi haline dönüşmesi. Dördüncü başlığımızsa Arsin bir olsun bir milletvekilimiz olsun dur. Biz ilçe olarak gelecek dönem için Ankara bir temsilci göndermek için kenetleniyoruz. Artık Arsin’inin vekil hasreti bitsin diyoruz. Bu konuda kararlıyız. Belirlediğimiz dört başlıkla ilgili raporlama ve detaylar kamuoyuyla paylaşılacaktır dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber