ASKF’DE ÖDÜL TÖRENİ

Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan toplantı salonunda yapılan toplantıya , Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu ,Ak Parti İl başkanı Dr. Sezgin Mumcu , CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, MHP İl başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İyi Parti İl başkanı Azmi Kuvvetli , Ortahisar CHP ilçe başkanı Fatih Suat Oyman, ASKF başkanı Cahit Erdem,Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt, TÜFAD başkanı Metin Bak, İl hakem kurulu başkanı Ali Şükrü Beldüz, Saha Komiseri Dernek başkanı Turgay Kurt, Ticaret Odası başkan vekili Özcan İlarslan ve kulüp temsilcileri katıldı.

ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı konuşmada pandemiden dolayı futbol müsabakalarını oynatamadıklarını , bu sezon sorunsuz bir lig beklediklerini, kitapçıkta görüleceği üzere TFF’nin statü ve kurallarda bazı değişikliklere gittiğini belirterek sahalar ile ilgili bilgiler verdi.

Akabinde Büyükşehir Belediye başkanı Murat ZORLUOĞLU söz alarak spor adına yapılan çalışmalar ve Faroz’daki yalı futbol sahasını sağlıklı hale getirmek için inşaat ihalesi yaptıklarını , sporcuların tesislere ulaşmaları için otobüs link seferlerini başlatacaklarını söyledi.

Ödül töreni ve toplu çekilen hatıra fotoğrafı sonrası Futbol İl Temsilcisi Zeki KURT Tertip Komitesi seçimlerine geçti.

ASKF YÖNETİM KURULU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber