ATDF’den Köln Konsolosuna Ziyaret

Avrupa Trabzon Dernekler Federasyonu ( ATDF) yönetim kurulu Genel Başkanı Salih Altınışık, Genel Başkan Yardımcısı Sait Çelik, Genel Muhasip Ali Bulut Köln Başkonsolosu Turhan Kaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkonsolosumuz Kaya ile ATDF yönetiminin görüşmesi 1,5 saat sürdü. Sıcak ve samimi ortamda geçen görüşmenin çok verimli olduğu belirtildi. Genel Başkan Salih Altınışık ve Genel Başkan yardımcısı Sait Çelik  ATDF'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca Avrupalı Türkler hakkında değerlendirmelerde bulundular. Köln Başkonsolosu Turhan Kaya ATDF’nin çalışmalarından çok memnun kaldı.

ATDF Genel Başkanı Salih Altınışık ve Genel Başkan Yardımcısı Sait Çelik” Son derece faydalı, yararlı bir görüşmemiz oldu. Köln Başkonsolumuz Turhan Kaya beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birbirimizi tamamlayacağımız, birlikten gücün doğacağı iyi çalışmalara imza atacağız. Avrupalı Türklere, ülkemizden Almanya’ya gelen gençlere yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Almanya- Türkiye köprüsünü sağlıklı bir şekilde verimli hale getireceğiz. Bizimde çok memnun kaldığımız görüşme oldu..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber