AVRASYA ÜNİVERSİTESİ REKOR SAYIDA AKADEMİSYEN ALIYOR

Avrasya Üniversitesi yaptığı yazılı açıklama ile 36 profesör, 34 doçent, 35 Dr. Öğr. Üyesi, 20 Araştırma görevlisi,32 Öğretim görevlisi toplamda 157 akademisyen alacağını duyurdu.

Açıklama da ‘’ Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik Esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz aylık yönünden “4857 sayılı İş Kanunu” hükümlerine tabi olarak öğretim üyeleri alınacaktır. Başvuruda Gerekli Belgeler;

Profesörler: 2547 Sayılı Kanun’un 26. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak ve başvurdukları bölümü belirten dilekçeleri, ekinde son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, doçentlik belgesi, yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosya ve yayın listesi vereceklerdir.

Doçentler: Üniversitelerarası Kurulun Doçentlik başvuruları için uygulamaya koyduğu asgari başvuru koşullarını sağlamış olmak koşulu ile başvurdukları bölümü belirten dilekçe, özgeçmiş, doçentlik belgesi onaylı sureti, nüfus cüzdan örneği ile 2 (iki) adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ve yayın listesi vereceklerdir.

Doktor Öğretim Üyeleri : 2547 Sayılı Kanun’un 23. maddesindeki şartları sağlamaları gerekmekte olup, başvurdukları kadroyu ve yabancı dilini belirten dilekçe, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile varsa ÜDS veya KPDS sonuç belgelerini, özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4(dört) takım halinde vereceklerdir. Yabancı dil sınav yeri ve tarihi ilgili birimlerce daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.

Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gerekmektedir’’denildi.

Öte yandan Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımları için aranan şartlar da üniversitenin sitesi www.avrasya.edu.tr den ilan edildi. Başvurular Avrasya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile yapılacaktır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Avrasya Üniversitesi’nin her geçen gün kapasitesini arttırdığına vurgu yaparak, üniversitemiz büyüdükçe istihdamımız artacak. Resmi ilanımızda da görüldüğü gibi toplamda Profesörler, Doçentler, Dr. Öğr. Görevlileri, Araştırma Görevlileri ve Öğretim Görevlilerinden oluşan 157 akademik personel için ilana çıktık. Ülkemizin dört bir yanından hatta dünyamızın dört bir yanından değerli hocalarımız başvurularını yapmaya devam ediyor.8 Ocak mesai bitimine kadar öğretim üyelerimiz, 9 Ocak mesai bitimine kadar ise Araştırma ve Öğretim görevlilerimiz başvurularını yapabilirler, dedi.

İlan detayları için linklerden faydalanabilirsiniz. Öğretim üyeleri için https://www.avrasya.edu.tr/2018/12/26/25-12-2018-avrasya-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani/ Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri için https://www.avrasya.edu.tr/2018/12/26/26-12-2018-avrasya-universitesi-ogretim-gorevlisi-ve-arastirma-gorevlisi-alim-ilani/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber