banner240
banner237
banner238

Aydın Gelleci yeniden başkan seçildi

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulu yapıldı
Aydın Gelleci yeniden başkan seçildi
Türkiye’de Trabzon ve Giresun gibi iki ili kapsayan ilk ve tek cemiyet olan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Olağan Genel Kurulu yapıldı. BGC Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Aydın Gelleci seçildi.
Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mayıs ayında yapılması planlanan ancak Ağustos ayına ertelenen BGC Olağan Genel Kurulu, cemiyetin Vakfıkebir ilçesindeki dernek merkezinde Hikmet Aksoy Lokalinde yapıldı. Koronavirüs önlemleri altında sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralları uygulanarak gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığına Cemal Aksoy, katip üyeliklere ise Kemal Bektaş ve Fatma Şentürk seçildi.
Kongrede bir konuşma yapan Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci, “Öncelikle aramızdan ayrılan kurucu ve onursal başkanımız Hikmet Aksoy ağabeyimiz ile Muhammet Taş kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. İsimlerini yaşatmak için çalışmalarımız var. İnşallah başaracağız. Hasan Kalyoncu ağabeyimiz, Bekir Öztürk ve Ahmet Ceylan arkadaşlarımıza Allah’tan şifalar diliyoruz. Başta eski başkanlarımız olmak üzere, mevcut yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımıza, bizden önce ve bundan sonra cemiyetimize hizmette, katkıda ve destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum. Koronavirüs pandemisi nedeniyle son günlerde faaliyetlerimiz biraz sekteye uğradı. Ancak yılmayacağız. Hem meslektaşlarımızın hem de bölgelerimizin sorunlarını gündeme getirmeye ve çözümüne katkı sunmaya devam edeceğiz. Muhammet Taş anısını düzenlediğimiz yarışmanın ödül törenini 2021 Ocak ayında yapmayı planlıyoruz. Yine Büyükliman dergimizi de yeni yıla yetiştirmeye çalışacağız. Cemiyetimiz bünyesi altında bir Etik Kurulu ve Hukuk Kurulu oluşturmayı planlıyoruz. Yine Büyükliman Platformunu yeniden harekete geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben bu olumsuz pandemi sürecine rağmen katılım gösteren bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Gündem maddeleri kapsamında yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Aydın Gelleci yeniden başkan seçilirken yönetim ve denetim kurulları da yeniden oluşturuldu.
Yönetim Kurulu: Aydın Gelleci (Başkan), Ahmet Bilge, Hasan Bahadır, Kemal Bektaş, Mehmet Bülent Alp, Mustafa Özcan ve Tuncay Hacıfettahoğlu. Denetim Kurulu: Cemal Aksoy, Bekir Öztürk, İnan Kalyoncu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber