Azmi Kuvvetli'den Yeni Yıl Mesajı

Yüce milletimize açlığın, sefaletin, her türlü bela, musibet ve adaletsizliğin yaşatıldığı 2021 yılını geriye bırakırken üzülerek ifade etmeliyim ki, her geçen yılın bir önceki yılı aratır durumda olduğunu görüyor ve yaşıyoruz. 2021 yılını acısıyla, tatlısıyla, hüznüyle geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmak üzereyiz.  Yine üzülerek ifade etmeliyim ki, AK Parti iktidarında, özellikle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle geçen, kaybolan ve heba edilen yılların toplamına bir yenisi daha eklenmiş, umutlar ve beklentiler bir kez daha başka bir bahara ertelenmiştir. 

2021 yılı ülkemiz adına bir hüsran yılı olarak anılacaktır. 2021 yılında faiz sebep; enflasyon sonuç saçmalığı ile yaratılan ekonomik krizler vatandaşlarımızı adeta yaşamından bezdirmiş, Türk toplumu açlık, yokluk ve sefalete mahkum edilmiştir. Bu Türk milletinin hak ettiği bir tablo değildir. Ülkemizin bugünkü gidişatından endişe duyan yüce milletimiz önümüzdeki seçimlerde  bu endişeyi umuda çevirecek fırsatı çok iyi değerlendirmelidir. Aksi halde geçmiş yılları mumla arayacağımız bilinmelidir. 

Bütün bu olumsuz manzaraya rağmen Türk milletinin umudu haline gelen İYİ Parti iktidarında bu olumsuzluklar ortadan kalkacak ve liyakatli kadrolarla aziz milletimizin geleceğe dair umutları yeşertecektir. Vatandaşlarımız İYİ bir Türkiye’nin mümkün olduğunu görecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılında adil, bereketli, çevreci ve huzurlu yarınlara ulaşmak dileğiyle Trabzonlu hemşerilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını kutlar  hayırlara vesile olmasını Cenabı-ı Allah'tan niyaz ederim.
Selam ve Saygılarımla. 

                       Azmi Kuvvetli
             İYİ Parti Trabzon İl Başkanı
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber