Bahçeli’den Erdoğan’a Hediye Uçak Tepkisi: Kabul Etmemeliydi

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı ile birlikte seçime girdiği Başkan Erdoğan’ın, Katar Emiri’nden hediye uçak almasını eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Kabul etmemeliydi” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkan Erdoğan’a Katar Emiri tarafından hediye edilen uçak ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

“ERDOĞAN’IN KABUL ETMEMESİ GEREKİRDİ”

400 milyon dolarlık değeriyle gündeme oturan uçak ile ilgili konuşan Bahçeli şunları söyledi:

”Türkiye Cumhuriyeti Devleti hediye, hibe kabul etmez, uçak ihtiyacı varsa bunun piyasası neredeyse, kendi kaynaklarıyla almayı tercih etmelidir. Ama ‘Bana hibe edildi hediye edildi’ bu Türk milletinin kabul edeceği bir durum değil. Recep Tayyip Erdoğan’ın da bunu kabul etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.”

Bahçeli’den Erdoğan’a Hediye Uçak Tepkisi: Kabul Etmemeliydi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.