banner240
banner237
banner238

BALTA Ramazan Bayramını Kutladı!

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Milletçe milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde idrak edeceğimiz bir bayram olmasını temenni ediyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerifi büyük bir huşu içerisinde idrak ederek, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzur ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirtti. Bayramların yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği en müstesna günlerden biri olduğunu hatırlatan Balta, “Ramazan ayının gönlümüzü ve ruhumuzu saran manevi atmosferinin ardından Ramazan Bayramına kavuşmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız içinde barındırdıkları kardeşlik ve dostluk bağlarıyla asırlar boyu milletimizi hep birbirine kenetlemiş ve gönüller arasında birleştirici bir güç olmuştur. Bayramlar birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmemiz için en önemli vesilelerdir. Dargınlıkların sona erdiği, kimsesizlerin ve yaşlıların yalnız kalmadığı, yardım elinin ihtiyaç sahiplerine yürekten uzatıldığı ulusça coşku içerisinde geçireceğimiz huzur dolu bir bayram olmasını diliyorum” dedi.

Milletvekili Balta, sözlerini şöyle dürdürdü: “Hepimizin bildiği gibi, içinde bulunduğumuz süreçte Korona virüs ile mücadelemiz kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu günlerde hepimize düşen, hassasiyetle ve kararlılıkla tedbirlere ve konunun uzmanları tarafından önerilen kurallara uymaktır. Kısa sürede ve en az hasarla bu dönemi atlatmak istiyorsak bunları yapmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu nedenle bayramlarımızın en önemli anları olan büyüklerimizi ve akrabalarımızı ziyaretleri çok arzu etmesek de ertelemek zorunda kalacağız. Bayram ziyaretlerimizi inşallah bir sonraki bayramda yapacağız. Sevdiklerimizin bayramını telefonda kutlayalım. Bayram sonrası Maskemizi takalım ve kalabalık alanlarda sosyal mesafemizi korumaya dikkat edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Trabzonlu hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Ramazan bayramının milletimize, İslam Alemine ve insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber