Barış Pınarı Harekatı’nı eleştiren Akıncı’dan yeni açıklama: Sözlerim çarpıtıldı

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili skandal açıklamalar yapan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, tepkilerin gelmesi üzerine yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Akıncı tepki çeken paylaşımını şu şekilde değerlendirdi: Büyük haksızlık yapılıyor,

Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili skandal açıklamalar yapan KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, tepkilerin gelmesi üzerine yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Akıncı tepki çeken paylaşımını şu şekilde değerlendirdi: Büyük haksızlık yapılıyor, ciddi bir çarpıtma var.
 

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye’nin düzenlediği Barış Pınarı Harekatı’nı savaş olarak nitelendirip, “Barış Pınarı desek de akan su değil kandır” sözleriyle büyük tepki çekmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da tepkisini çeken bu açıklamalarının ardından Akıncı, gazeteci Nagehan Alçı’ya açıklamalarda bulundu. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Akıncı, “Büyük haksızlık yapılıyor, ciddi bir çarpıtma var.” dedi.

“SÖZLERİM ÇARPITILDI”
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tepki gören açıklamasının ardından Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya konuştu. Tepki çeken paylaşımlarla ilgili Akıncı, “Büyük haksızlık yapılıyor, ciddi bir çarpıtma var. Ben söyleyeceğimi net dile getiren bir insanım. Söylediğim şu: Türkiye’nin terör belasından kurtulmasını istemeyen var mı Kıbrıs’ta? Elbette bunu istiyorum. Çarpıtmaya mahal yok” şeklinde konuştu.

Barış Pınarı Harekatı’nı eleştiren Akıncı’dan yeni açıklama: Sözlerim çarpıtıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.