Başkan Gümrükçüoğlu terzilerle buluştu
Farklı meslek gruplarıyla sık sık bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediyeye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2017 yılının son toplantısını Trabzon Terziler Odası mensuplarıyla ile gerçekleştirdi. Terzilik mesleği mensuplarını Olimpiyat Parkı Sosyal Tesislerinde ağırlayan Başkan Gürmükçüoğlu, ”Dünyanın en temel mesleklerinden olan, el emeği göz nuru ile ekmeğini kazanan bu mesleğin temsilcileri ile birlikte olmak, sizleri ağırlamak bizim için bir şereftir” dedi. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, gençlerin meslek sahibi olmasının önemine dikkat çekti. Günnar, “Çocuklarınızın meslek sahibi olmasına özel önem verin. Ülke olarak sizin gibi toplumu yönlendiren zanaatkârlara ihtiyacımız var. Emeğimizin uluslararası alanda da hak ettiği yeri alabilmesi için gençlerimizi terzilik mesleği gibi zanaatlara yönlendirmeliyiz” diye konuştu. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise gecede Türkiye gündemi hakkında terzileri bilgilendirdi. “Cumhuriyet tarihinde bölücü terör örgütü PKK ile en yoğun mücadele edilen dönemi yaşadık ve terör örgütünü açtığı çukurlara gömdük” diye Cora, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz ama en büyük şansımız dünyadaki gelişmeleri çok iyi gören büyük bir liderimiz var” ifadelerini kullandı.
Trabzon Terziler Odası Başkanı Temel Koç da meslek mensuplarını bir araya getirip ağırladığı için Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber