BAŞKAN GÜRSOY ANKARA’DAN  ELİ DOLU DÖNDÜ! 

 Arsin Belediye Meclis Üyesi Zeki Çin’le birlikte sırasıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Daire Başkanı Teyfik Gök, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz, Milli Kütüphaneler Genel Müdür Vekili Ali Odadaş ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Gürsoy’a ziyaretlerde TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’da eşlik edip destekçi oldu. 


SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMASI DEVAM EDİYOR 
Ankara’dan eli dolu bir şekilde dönen Başkan Gürsoy, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, ilçemizdeki sokak sağlıklaştırması için desteklerine devam etme sözü verdi ve nakdi destek için de talimat verdi. Bunun yanı sıra ilçemizde yenilemeye başladığımız çöp konteynırlarımızın değişimi için yeni çöp konteynırları için yine sözümüzü aldık. Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan da ilçemizde atıl durumda bulunan Arsin FK binamızda inşallah Kültür Merkezi yapacağız ve bunun yapımı için bakanlığımız yüzde 50 katkı sağlayacak. İlbank Genel Müdürlüğümüzdeki görüşmemizde de ilçemizdeki İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesinin yapımı için gerekli adımların atılacağına dair söz aldık” dedi.


SÖZLER VERİLDİ PROTOKOLLER İMZALANDI 
İlçe Merkezindeki Kentsel Dönüşüm için de proje çalışmalarına başlanıldığını ifade eden Başkan Gürsoy, “ TOKİ Başkanlığımızdaki görüşmemizde de ilçe merkezimizde 2.5 hektarlık bir alanda kentsel dönüşüm için proje çalışmaları başlayacak. Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığımızda da verimli bir görüşme gerçekleştirdik, sahil parkımızdaki atıl durumda bulunan spor sahaları yenilenecek ve kitap kafe kazandırılacak. Aynı şekilde İlçe Stadyumumuzun da yenilenmesi için protokol imzaladık. Son olarak Milli Kütüphaneler Genel Müdürlüğündeki görüşmemizde mevcut kütüphanemizin taşınarak modernize edilmesi için hem fikir olduk ve çalışmalara başlıyoruz” diye konuştu. Başkan Gürsoy, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta başta olmak üzere Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora’ya da özel olarak teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber